XS Deluxe Houthaven Amsterdam - Groenehof

Synchroon en gemeente Amsterdam tekenen de grondovereenkomst voor de eerste XS Deluxe appartementen in de Houthaven in Amsterdam.

XS DELUXE Nieuws

Synchroon en de gemeente Amsterdam hebben de grondovereenkomst voor de eerste XS Deluxe appartementen in de Houthaven Amsterdam, getekend.

Het gebouw bevat 235 appartementen, deze variëren in type en hebben een oppervlakte van ca. 45 m2. Elk appartement is voorzien van een compact XL-meubel waarin keuken, badkamer, opslag en een bedstede zijn opgenomen, waardoor de rest van de ruimte open en flexibel blijft en veel gebruiksmogelijkheden biedt.

Het bevorderen van biodiversiteit in de stad is belangrijk. Daarom wordt het dek van de parkeervoorziening als groene tuin ingericht en fungeert deze als de gedeelde buitenruimte voor de appartementen. Samen met het groen ingerichte dakterras op de vijfde verdieping vormen ze het collectieve hart van het complex. Aan het dakterras en het groene dek zijn de collectieve woonkamer, het gastenverblijf, de kook-studio, de bibliotheek en de gemeenschappelijke wasserette gesitueerd, die door alle bewoners gebruikt kunnen worden.

XS Deluxe Houthaven Amsterdam - Zuid XS Deluxe Houthaven Amsterdam - Wandinterieur XS Deluxe Houthaven Amsterdam - Boxinterieur XS Deluxe Houthaven Amsterdam - Groenehof

Interesse? Meld u hier aan voor XS Deluxe in de Houthaven.